top of page

Ce știi despre modificările legislative în domeniul dreptului de autor ?


Ai aflat de modul inovator a difuza muzică în locații comerciale fără să mai plătești taxe pentru comunicare publică ambientală către organismele de gestiune colectivă (UCMR-ADA, UPFR și CREDIDAM) ?

Imaginați-vă ce sume ați putea economisi dacă nu ați mai achita taxe pentru muzica ambientală pe care o difuzați în magazine, hoteluri, supermarketuri, săli de fitness, centre comerciale sau benzinării.

Cum s-ar simți clientul dacă, în loc de un post de radio oarecare sau piese muzicale aleatorii, ar beneficia de un sunet ales pentru el și, în același timp, i-ați comunica cele mai noi oferte și promoții ?

Nu sunt sigur că serviciul pe care îl producem vi se potrivește, dar îi puteți studia beneficiile și, dacă un radio cu circuit intern care vă elimina taxele datorate organismelor de gestiune colectivă pe lângă un catalog imens de muzică (peste jumătate de milion de piese muzicale !) este ceea ce compania voastră caută, atunci de-abia aștept să discutăm mai multe.

Lucrurile sunt simple și toți clienții noștri le-au înteles imediat: compania voastră, fiind titulară de drepturi (de autor și conexe) prin contractul de cesiune neexclusivă cu compania noastră nu mai e obligată să achite niciun fel de taxă către niciun organism de gestiune colectivă !

Comments


RECENT POSTS

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page