top of page

De ce nu mai achitati taxe catre UCMR-ADA, UPFR si CREDIDAM

Modificarile aduse legii 8/1996, a dreptului de autor si a drepturilor conexe dreptului de autor, prin publicarea in Monitorul Oficial nr. 268 din 27 martie 2018 sunt complexe si poate sunt cele mai importante de cand aceasta lege a aparut.

Spre exemplu, daca pana acum utilizatorul nu era definit in lege ci doar in metodologiile organismelor de gestiune colectiva, acum, prin aliniatul 5) al articolului 3, el este definit clar ca fiind "orice persoană fizică sau juridică care întreprinde acţiuni condiţionate de autorizarea de către autori sau titularii de drepturi, de remunerarea acestora sau de plata unor compensaţii către aceştia şi care nu acţionează în calitate de consumator.”

Aici intervenim noi, titulari ai drepturi de autor si drepturi conexe a peste 500.000 de piese muzicale (le gasiti pe www.radiosparx.com) din absolut toate genurile muzicale (de la pop la rock, de la dance si house la jazz si de la muzica de Craciun la country, clasica sau heavy metal !)

Un titular de drepturi (de autor sau conexe) poate ceda aceste drepturi, neexclusiv, pentru un anumit teritoriu şi pentru o anumită durată (art. 39, alin. 2 din legea 8/1996) astfel ca, prin contractul cu compania noastra va transformati din utilizator in titular de drepturi, moment in care nu mai sunteti obligat sa va autorizati la niciun organism (UCMR-ADA, UPFR sau CREDIDAM) si nici sa mai platiti pentru ceva ce detineti deja.

Serviciul pe care vi-l oferim va permite, pe langa accesul la un catalog muzical imens, si posibilitatea de a va insera propriile spoturi audio de promovare prin intermediul softului pe care vi-l punem la dispozitie.

Comments


RECENT POSTS

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page