top of page

Muzica in farmacii


Chirurgii plastici execută cusături mai bune atunci când ascultă muzica preferată, potrivit noilor cercetări. Dacă muzica are un efect atât de benefic în sălile de operație, care este efectul asupra farmaciștilor și clienților lor?

Jason Poquette, farmacist la Farmacy Healthcare Solutions, a declarat pentru Pharmacy Times că muzica poate avea un efect direct asupra calității serviciului unei farmacii. "Muzica enervantă sau repetitivă tinde să frustreze personalul și să creeze o atmosferă negativă", a spus Poquette. "Pe de altă parte, muzica distractivă, fermecătoare și multigenerațională tinde să producă un loc de muncă care să ajute toată lumea să se concentreze și să rămână calmă". Poquette, care a experimentat cu diferite genuri de muzică la locul de muncă, a declarat că melodiile din anii 1950 și 1960 au avut tendința de a obține cele mai bune rezultate. "Deși această epocă este înaintea timpului meu, mi se pare că este muzica cu care se pot conecta cele mai multe generații", a spus el. "Nu numai asta, ci trebuie să luăm în considerare pacienții atunci când ne gândim la muzică, iar acest gen muzical pare să se conecteze cu majoritatea pacienților pe care îi slujesc în prezent". Poquette a subliniat că muzica poate aduce amintiri bune. Deci, chiar dacă împrejurările în care se află o vizită la farmacie sunt neplăcute, o anumită melodie poate aduce un zâmbet pe fața unui client. "Farmacia poate fi dificila pentru pacienti si angajati, dar muzica poate indulci experienta", a spus Poquette. "După cum a spus odată Bob Marley:" Un lucru bun despre muzică: când te lovește, nu simți durere ".

Pentru alți farmaciști, genul "go-to" a fost muzica clasică. Erin L. Albert, PharmD, JD, MBA, profesor asociat la Butler University College of Pharmacy and Health Sciences, a declarat pentru Pharmacy Times că muzica clasică a lucrat cel mai bine pentru ea, în special în ceea ce privește concentrarea. În general, ea prefera muzica fără versuri, la locul de muncă. Anyssa Garza, PharmD, directorul Bibliotecii Life Sciences la RxWiki, a declarat pentru Pharmacy Times că preferă melodii "relaxante și totuși înălțătoare". "Cred cu tărie că muzica are o influență pozitivă asupra productivității și atitudinii mele", a spus dr. Garza. Dincolo de ridicarea spiritelor și de îmbunătățirea concentrației, muzica poate avea efect asupra nivelurilor de stres ale farmaciștilor. Studiile anterioare au aratat ca nivelul de stres al chirurgilor scade atunci cand asculta muzica in timpul operatiunilor.

Perfecte pentru lanțuri de farmacii sunt playlisturile noastre din categoriile Chill, Jazz sau Classical.

https://www.radiosparx.com/default.cfm/pl.50

https://www.radiosparx.com/default.cfm/pl.87

https://www.radiosparx.com/default.cfm/pl.20

RECENT POSTS

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page