top of page

Playlistul "Cafe' Bohemia", perfect pentru cafenele, bijuterii, spa-uri sau hoteluri c


Lăsați-vă ușor pe spate și relaxați-vă cu ritmuri cool și cu muzică ce curge ca o poezie, atât vocală cât și instrumentală. Acest playlist café lounge, chilled-out, oferă piese muzicale bine scrise, moderne, cum ar fi acid jazz, latin kitsch, bossa nova, neo-lounge, jangle pop și tropicalia braziliană.

Peste jumătate de milion de piese muzicale pentru radiouri cu circuit închis cu difuzare în locații comerciale (fără taxe către UCMR-ADA, UPFR și CREDIDAM).

Jive Ass Sleepers cu "What's left on me" face parte din acest playlist, alături de alte 553 de piese muzicale.

Sunet delicat, soulful și funky, cu ritmuri dance și tente latino peste care se aude o superbă voce feminină. Perfect pentru crearea, în magazin, a unei atmosfere contemporane, relaxate cu vibrații romantice.

Jive Ass Sleepers este numele de scenă al lui Stuart Moore, un compozitor, clăpar și producător din California. Muzica sa unică jazz & funk se aude în "The Jacksons - A Family Dynasty" difuzat de A&E, "Cribs" și "16 and Pregnant" de pe MTV, documentarul HBO "Real Sex", emisiunea educativă de la PBS "Wired Science" dar și pe DVD-ul "The Christmas Lights".

Jive Ass Sleepers creează muzică stelară în aproape toate genurile, de la house la orchestral, și de la chill-out la retro sau latino.

Cu o diplomă de la Universitatea din Sheffield, Anglia și 1.500 de piese online, Jive Ass Sleepers va adăuga stil magazinului dumneavoastră.

Pentru costurile de licențiere neexclusivă a întregului catalog (fara taxe de comunicare publică ambientală către UCMR-ADA, UPFR șiu CREDIDAM) în vederea difuzării în locații comerciale, nu ezitați să ne contactați.

RECENT POSTS

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page