top of page

De ce muzica noastră e unică și cum te ajută


RadioSparx (InStore Radio) include în playlisturile sale doar piese muzicale ale unor autori și artiști independenți din întreaga lume.

Astfel, clienții și personalul dumneavoastră au șansa să descopere o muzică fantastică, nouă, de la artiști independenți de mare succes, precum și artiști up-and-coming din întreaga lume.

Pe scurt, muzica noastră vă separă de alte companii care difuzează aceeași muzică la nesfârșit, ajungând să te streseze. Auzi aceeași piesă muzicală la tv, la radio și când mergi la cumpărături, exact aceeași piesă !

Rezultatul difuzării cataloguluji nostru pentru afacerea dumneavoastră este că veți fi perceput a fi un trendsetter cu un gust care este unic și total diferit de concurenții din industria dumneavoastră, care se comportă ca orice radio de Top 40. Aduceți-vă aminte de câte ori nu v-ați exasperat că la radio se aud aceleași piese muzicale ! Clienții dumneavoastră trebuie să aibă parte de muzică nouă, interesantă, de la artiști pe care nu i-au mai auzit până acum și care îî vor delecta.

Noi înlocuim cataloagele marilor case de discuri din întreaga lume, pe măsură ce ne extindem rapid, fiind prezenți până acum în peste 60 de țări. Suntem capabili să facem acest lucru din cauza calității deosebite a muzicii noastre, creând pentru prima dată un serviciu de muzică comercială pentru companii, o adevărată alternativă la muzica difuzată zilnic pe toate canalele.

Accentul nostru este de a găsi și de a semna contracte directe cu artiști și compozitori extrem de talentați care preferă să rămână independenți și să-și controleze propria muzică, iar clienții și personalul tău vor avea ocazia să descoperecântece care duc industria muzicală la nivelul următor.

Muzica marilor case de discuri este cu siguranță foarte bună, iar asta ne fixează o ștachetă înaltă pentru a o atinge și chiar să o depășim de foarte multe ori. E o provocare pe care o câștigăm, de ani de zile, cu succes !

În plus, cu serviciul nostru de radio in-store, economisiți cel puțin 50% din costul cu taxele către organismele de gestiune colectivă (UCMR-ADA, UPFR și CREDIDAM) și, în plus, nu vă mai costă nimic în plus să dețineți și un catalog muzical de peste jumătate de milion de piese muzicale.

RECENT POSTS

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page