top of page

Furnizăm muzică în magazine din 74 de țări


Cu clienți în peste 74 de țări și milioane de piese difuzate în fiecare zi in ultimii 20 de ani, RadioSparx (partenerul nostru american, furnizorul catalogului muzical pe care il reprezentam exclusiv in Romania) oferă o oportunitate fantastică pentru dumneavoastră, dar mai ales clienților și personalului.

Descoperiți cea mai nouă muzică de la cei mai buni artiști independenți din întreaga lume.

Muzica noastră pune în prim-plan imaginea companiei dumneavoastră și vă separă de alte companii care difuzează aceași și aceași muzică, supra-saturată și supra-difuzată. Semnificativ pentru noi este faptul că suntem mereu în căutarea de noi artiști, noi autori, noi piese muzicale, astfel încăt ambientul sonor să vă aducă valoare adaugată.

Iată și câteva exemple din cei peste 16.000 de clienți mulțumiți ai serviciului nostru:

Numeroase francize McDonald's din întreaga lume (SUA, Irlanda, Singapore, Coreea de Sud) difuzează muzica noastră pentru a menține tempo-ul și clienții delectați cu cela mai noi ritmuri Pop, EDM, RnB și cei mai buni noi artiști independenți.

Și restaurantele Pizza Hut din SUA, Canada și Turcia folosesc muzica noastră, cu un sunet perfect și ușor de digerat pentru mese casual în familie. Playlisturile "Italian Casual", "Mediterranean Nights" sau numeroasele playlisturi Pop lucrează excelent pentru a crea o dispoziție plăcută, optimistă și familială.

Dagrofa, unul dintre cele mai mari lanturi de retail din Danemarca, difuzează posturile noastre Pop Vocals pentru lanțul lor extins de supermarketuri SuperBest, KIWI, EUROSPAR, SPAR, Min Købmand, Let-Køb și Pisiffik.

În acest fel, Dagrofa salvează sume foarte importante de bani pe care, altfel, ar fi trebuit să le achite către organismul de gestiune local KODA.

Foarte multe hoteluri, la nivel internațional, au ales să folosească serviciile noastre muzicale, în primul rând datorită calității pieselor muzicale pe care le oferim.

Luxosul hotel de 5 stele InterContinental din Tel Aviv, folosește muzica noastră în întreaga zonă a hotelului, inclusiv în hol, restaurant, lounge bar, zona de piscină și centrul de fitness. Situat în centrul orașului Tel Aviv, cu 555 de camere complet dotate cu aer condiționat, oaspeții au acces ușor la plaja Alma, Turnul Shalom Meir, Teatrul Habima și multe altele.

Liderul mondial în mobilier italian de lux, a venit la noi cu o nevoie complexă de a difuza muzică în magazinele lor operate pe plan intern, plus alte câteva sute de magazine în franciză din întreaga lume, cu un amestec de diferite tipuri de sisteme de redare și distribuire a muzicii . Am creat o soluție elegantă care să le satisfacă perfect nevoile.

Arçelik A.S., un mare lanț de distribuție cu sediul în Turcia, avea nevoie de un playlist de înaltă calitate, personalizat, pentru peste 2.000 de magazine în care se vând bunuri de uz casnic, componente, electronicasnice și multe altele. Muzica noastră a fost o potrivire perfectă pentru clientela lor progresivă.

Înființată în Elveția în 1884, creatorul celebrului cuțit elvețian, Victorinox oferă tacâmuri, ceasuri, echipamente de călătorie și parfumuri, atrăgând un amestec de familii, adolescenți și turiști. Cu muzica RadioSparx, pot schimba starea de spirit și stilul pe întreg parcursul zilei, un plus pentru punctele lor de vânzare.

ETOS S.A. operează 259 de magazine de îmbrăcăminte sub marca Diverse și Diverse Extreme Team din Polonia.

Compania oferă o gamă de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, precum și accesorii, pantofi și rucsaci.

Încă o dată, muzica noastră vizează exact segmentul de piață căutat de ETOS mai ales că în modă este forța motrice.

Praktiker Romania SA detine 27 de magazine in tara noastră și este, din 2017, parte a concernului britanic Kingsfisher.

Lanțul de magazine și-a propus sa facă din amenajarea casei si gradinii un proces simplu si prietenos, croit dupa nevoile fiecarui client.

În România, Praktiker folosește un playlist croit special, cu piese ceva mai lente și cu spoturi proprii de promovare la fiecare 3 minute.

Catalogul nostru este difuzat în cele 27 de magazine din România începând din anul 2014.

Singurul mall din Sibiu folosește atât în galeria principală cât și in Galeria CARREFOUR, muzica furnizată de RadioSparx cât și playerul specializat RBox Pearl Player.

În unul din cele mai mari centre comerciale din Transilvania se aud playlisturile dinamice ale RadioSparx încă din 2014, înainte ca legea 8/1996 să fie modificată.

Peste 50 de magazine în toată țara și în care se aude muzica RadioSparx și de unde puteți cumpăra încălțămintea Marelbo trudită de oameni harnici, din Bucovina, care au transmis acest meșteșug din generație în generație.

În fiecare magazin veți găsi încălțăminte pentru femei, bărbați, adolescenți și copii la preț de producător. Prețurile sunt aceleași în magazinul online și în magazinele din țară.

RECENT POSTS

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page