Caută
  • Horatiu Coldea

CREDIDAM afirma ca nu mai colecteaza remuneratii pentru interpretari

In adresa inregistrata la CREDIDAM cu nr. 53471 din 30.10.2019 si transmisa Media Prep SRL se afirma clar ca ”Incepand cu data de 11.04.2019, interpretarea vocala, instrumentala sau alte asemenea nu intra in obiectul de activitate al CREDIDAM si prin urmare nu sunt colectate si nu pot fi repartizate remuneratii pentru acest tip de prestatii”.


Astfel, CREDIDAM recunoaste ca, cel putin in cazul nostru de licentiere si gestionare directa, acest organism de gestiune colectiva nu mai colecteaza si repartizeaza remuneratii, acestea fiind achitate in mod direct de catre cei care utilizeaza interpretari ale artistilor interpreti (vocala) si executanti (instrumentala) catre cei a caror muzica a fost comunicata public.

239 afișare

Muzica cu drepturi de autor si drepturi conexe pentru locatii comerciale (magazine, mall-uri, supermarketuri, baruri, cafenele, hoteluri, restaurante, benzinarii. Muzica fara taxe catre organismele de gestiune colectiva UCMR-ADA, UPFR si CREDIDAM pentru comunicare publica ambientala.

© 2016 - 2019 by Independent Management Entity Europe Ltd.