Caută
  • Horatiu Coldea

Abbey Scott in playlisturile pentru retail ale RadioSparx Romania


Abbey Scott este o cântăreață și compozitoare din Los Angeles, care a fost crescută într-o familie cu tradiție muzicală de către tatăl ei, Norman Saleet, un compozitor de succes pentru Air Supply, Selena și Barry White.

Artist realizat, Abbey a lansat două EP-uri cu distribuție în străinătate, în Coreea de Sud și China. Ea lucrează în prezent la noi piese muzicale și speră să lanseze un album de long play în 2019.

Muzica ei este atrăgătoare, infecțioasă și cu siguranță nu ți-o vei putea scoate din cap. Abbey Scott este un nume pe care îl veți auzi foarte mult în anii următori.

Face parte din multe playlisturi de pe www.radiosparx.com, playlisturi concepute special pentru rețele de magazine, supermarketuri, mall-uri, magazine de bricolaj sau de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Toate aceste playlisturi pot fi folosite în locațiile dumneavoastră fără să mai achitați taxe către UCMR-ADA, UPFR și CREDIDAM.

#taxepentrumuzica #artistiindependenti #cesiuneneexclusiva #taxededifzuaremuzica #utilizatordemuzica #taxedemuzica #instoreradioro #licentamuzica #playlistpentrubijuterii #legeadreptuluideautor #playlistpentrucafenele #muzicaindependenta #muzicainhoteluri #drepturideautor #titulardedrepturi #credidam #muzicainmagazindejucarii #muzicainmagazin #taxepentrumuzicaambientala #entitateindependenta #licentaneexclusivamuzica #muzicacudreptdeautor #legea81996 #instoreradio #muzicaambientala #dreptdeautor #entitateindependentademanagement #muzicainbenzinarii #organismedegestiunecolectiva #upfr #ucmrada

302 afișare

Muzica cu drepturi de autor si drepturi conexe pentru locatii comerciale (magazine, mall-uri, supermarketuri, baruri, cafenele, hoteluri, restaurante, benzinarii. Muzica fara taxe catre organismele de gestiune colectiva UCMR-ADA, UPFR si CREDIDAM pentru comunicare publica ambientala.

© 2016 - 2019 by Independent Management Entity Europe Ltd.